سالاد شیرازی:


سالاد شیرازی، سالادی متشکل از خیار، گوجه‌فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌های آبغوره و کمی آبلیمو، روغن زیتون، جعفری خرد شده نمک و فلفل سیاه (گاهی نعناع خشک) است که به صورت نگینی (ربع بندانگشت) خرد شده باشند.

سالاد شیرازی به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته شده‌است و برای بیشتر غذاها در ایران، شایعترین پیش‌غذا یا خوراک است. به‌طور معمول دارای بافت ترد و مرطوب است و تا حدودی شبیه به پیکو د گالو و سالاد ایرانی است. تهیه این سالاد بسیار زمانبر و سخت است زیرا ابعاد قطعات بایستی به یک اندازه باشد

Image result for سالاد شیرازی


اشپزی سالاد ,شیرازی ,خرد ,تهیه ,یک ,ترد ,سالاد شیرازی ,خرد شده ,است و ,مرطوب است ,و مرطوبمنبع

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

صفیحه

طرز تهیه سوغاتی های خوشمزه از سه شهر مختلف

طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه حلیم نذری

مشخصات

آخرین جستجو ها

شفط الدهون مشهد مگنا ار ایکس پی سی فا خانه هوشمند هایکا sonic hero adventure{سونیک قهرمان ماجراجو} baleafun معرفی کالا فروشگاهی دانلود ها مرکز خرید شوتینگ زباله در تهران ویدئوپروژکتور اندرویدی مدل T10 ارزان